Selins bil är specialiserade på service och reparation/verkstad för Volkswagen, Audi, Seat och Skoda.

Vi reparerar och servar dock alla bilmärken med original-reservdelar eller delar från våra lokala bildelsgrossister. Du väljer själv.

Verkstad

Selins bil möter högt ställda krav. Vi har utrustning för arbeten på alla bilmärken och vi erbjuder lånebil under reperationstiden.

Service

Vi ser alltid till att du får original reservdelar eller delar från våra lokala bildelsgrossister insatta i bilen. Du väljer själv. Vi erbjuder även lånebil under servicetiden.

Däck

Selins bil har ett brett produktsortiment från de ledande däcktillverkarna. Hos oss hittar du allt från det lilla däcket till fyrhjulingen till det stora entreprenaddäcket.

Air condition

Vi utför reparationer och service av kylare och AC-system på fordon. Vi är auktoriserad av SWEDAC. Vi har även försäljning av kylare och kondensorer samt reservdelar till AC-system.

Dela upp din betalning

Fördela kostnaderna räntefritt på 4 månader – inga extra avgifter. Med vårt 4-månaders räntefria alternativ fördelar du kostnaderna över en längre period på ett enkelt och bekvämt sätt. Inga avgifter tillkommer.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss på Selins bil.

På telefon når du oss på 060-291 30. Ibland kan det vara svårt att nå oss på telefon, det går dock bra att skicka e-post på selinsbil@selinsbil.se eller fylla i formuläret nedan, vilket besvaras senast följande dag.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.